Likeur in Den Hof

Likeur in Den Hof

www.groentehuisjedenhof.be

Geniet nu ook van onze vruchtenlikeur, gemaakt van ons vers fruit! Rood fruit is niet alleen heerlijk in een vers fruitsalade, maar ook in een zoet drankje! Wij hebben de beste smaken van het fruit bij elkaar gebracht in deze egaal rode likeur. Deze is vanaf nu ook vinden in Den Hof! 

Heb jij hem al geproefd? Kom dan zeker (nog) eens langs en smul van een heerlijk borreltje vruchtenlikeur. De smaken komen ook mooi samen als je deze wil combineren met een tonic of andere frisdranken. 

Ben je benieuwd naar hoe wij deze likeur maken? In de volgende stapjes leggen wij het rustig even voor je uit. Als je liever nu meteen van de zoete smaken wil genieten, neem je mooiste glimlach dan maar mee en kom langs! Hier lees je hoe je veilig en wel bij ons geraakt.

Het fruitig proces van de likeur

Allereerst laten wij het fruit rustig rijpen in onze Serre van april tot augustus. Met veel liefde verzorgen wij het fruit tijdens deze maanden, zodat ze boordevol zomerse smaken zitten die de likeur extra verfrissen. 

Wanneer de tijd rijp is, verzamelen we het fruit voor de vruchtenlikeur. De verse frambozen, blauwe bessen en braambessen gaan zo verder naar de volgende stap. 

Bessen

Wanneer we al het vers fruit hebben verzameld, vormen we deze met de nodige liefde om tot een fruitige siroop. Pas hierna volgt het proces naar het maken van de eigenlijke likeur. 6 tot 8 weken duurt het vooraleer het vers geplukte rood fruit kan vloeien in de borrelglaasjes in Den Hof. 

 

Na het lange wachten, kan je de likeur eindelijk in Den Hof vinden! Wil je de vruchtenlikeur eerst even proeven? Blijf dan gerust even zitten bij ons in Den Hof. Tijdens je bezoekje kan je ook steeds onze Serre komen ontdekken. Neem gerust een kijken naar hoe wij de groenten en het vers fruit laten rijpen. Heb je genoten van van onze heerlijke likeur? Neem gerust een prachtig flesje mee naar huis! Tip: Onze likeur is ook altijd een leuk cadeautje. 

Als je nog verder wil genieten van onze verse producten, kan je ook even in het Groentehuisje binnen springen.  Altijd welkom binnen in ons Groentehuisje!

Onze likeur kan je bestellen via van.alphen.jan@telenet.be of ophalen bij de Toeristische Dienst in Hoogstraten.

Fruitige groe(n)tjes,

Jan, Linda & Fleur

Sluit Menu