Het Groentehuisje

Verse groenten en fruit

Aanbod in Het Groentehuisje

Standaardaanbod

Als standaardproducten hebben wij steeds broodnodige groenten en fruit in ons Groentehuisje voor jou liggen. Dit zijn bijvoorbeeld onze verse soepgroenten, aardappelen, komkommers, paprika, tomaat, sla, kolen, appels, pastasalade, koude schotels, … Verder vullen we steeds de vlees- en broodautomaat aan, zodat jouw winkelmand zo goed mogelijk gevuld geraakt.

Groentenplantjes

Lente

In de lente leggen niet enkel alle vogeltjes een ei, maar ook alle groene vingers steken hun handen uit de mouwen en planten allerlei groenten en fruit in de moestuin voor eigen kweek! Ook deze plantjes staan in de lentemaanden voor jou te koop klaar. 

Tijdens de lentemaanden vullen de heerlijke Hoogstraatse aardbeien ook weer onze frigo. Wees er snel bij, want nu zijn ze op z’n lekkerst! 

Zomer

Tijdens de verschillende zomermaanden voorzien wij jou van vele verfrissende meloenen en heerlijke bessen. De kersen groeien prachtig aan onze bomen en deze parels verkopen we ook in Het Groentehuisje! 

Watermeloenen

Herfst

De blaadjes vallen van de bomen en de pompoenen zijn rijp. De herfst is het seizoen van de pompoenen. Ook de verschillende koolsoorten vind je uitgebreid in ons Groentehuisje. 

Winter

Wanneer de koude wintermaanden er weer aankomen, vullen we het Groentehuisje met extra groenten en fruit. Het standaardaanbod blijft behouden: verse appels en sappige peren, aardappelen, knolselder en groene selder. Jouw soeppot krijg je zeker weer gevuld!

Bloemkool
Sluit Menu