Openingsuren Den Hof

Maandag
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Opent

Gesloten
Gesloten
Gesloten 
Gesloten
Gesloten
Gesloten 
GESLOTEN

zomer 2022

Den Hof

Elke zondag kan je in Den Hof genieten van een ambachtelijk drankje met een gezonde of verfrissende snack. Onze versnaperingen maken we telkens met onze verse groenten en fruit uit de Serre. Neem een kleine tussenstop tijdens je fietstocht, laad terwijl je fiets nog op of kom speciaal met de kindjes naar onze binnen en buiten zandbak! 

Benieuwd waar we de verse groenten en fruit voor de versnaperingen vandaan halen? Neem een kijkje in onze Serre en bewonder hoe onze plantjes groeien! Wil je graag wat meer uitleg? Contacteer ons dan voor een rondleiding in de Serre!

Tijdens de zomermaanden, juli en augustus, zijn we open van 11.00 tot 19.00!

Binnen en buiten genot

Geniet van een verfrissende of warme drank in onze hof. Samen met een gezonde of zoete snack kan je heerlijk ontspannen bij ons. Verder maken we ook verschillende gerechten met verse groenten uit de serre. Ontdek zeker het volledige menu!

Ontspannen, uitleven en ontdekken! Geniet van de verschillende hapjes en drankjes op onze menu, leef je uit in de zandbak en ontdek hoe onze plantjes groeien. In de Serre, die rechtstreeks verbonden is aan Den Hof, maak je een hele wandeling doorheen de verse groenten en fruit die hierna wel eens op je bordje kunnen verschijnen!

Sluit Menu