Welkom

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website! Vanaf nu kan je onze openingsuren, de mogelijkheden van Den Hof en het aanbod van Het Groentehuisje steeds hier bekijken. Ook verschijnen telkens interessante nieuwsberichten die jij dan ook verder kan volgen. Neem alvast eens een kijkje!

Wat is ons verhaal en hoe is Het Groentehuisje, Den Hof en De Serre tot stand gekomen? Leer ons kennen én ontdek ons verhaal op de Over Ons pagina. Hier zie je waar het allemaal begon. In een kleine tijdlijn vertellen wij wat er eerst kwam en hoe wij op het idee zijn gekomen om ergens tussen de weien onze gezellige Hof te openen!

Wat kan je nu allemaal bij ons komen doen? Om dit te ontdekken, hebben wij een volledige pagina vol geschreven boordevol rustgevende, en iets meer actievere activiteiten die je bij ons kan komen doen. Of kom je liever te weten hoe je bij ons geraakt, de weg naar Den Hof? Lees het allemaal op onze website!

Kom gerust met de fiets naar ons met één van de knooppunt routes en geniet van een verfrissend drankje of hapje. Terwijl laad je je elektrische fiets gratis op! Achteraf moet je zeker ook langsgaan in ons Groentehuisje, hier vind je alle verse groentjes en fruit die je misschien net in Den Hof hebt geproefd. 

Kom je graag in groep? Samen kan je ook telkens op afspraak onze Serre komen ontdekken en bieden wij een volledige rondleiding aan. Hier geven wij verschillende weetjes over het groeien van de verschillende plantjes. 

Klinkt dit allemaal ook goed voor jou? Kom dan gerust even langs, wij zien jullie alvast binnenkort!

 

Fruitige groe(n)tjes,

Jan, Linda & Fleur

Sluit Menu