Parkeergelegenheden

Het Groentehuisje - Den Hof - De Serre

Hoe kom jij naar de Achteraard 5/B?

Fiets

Fiets

Kom jij sportief met de fiets? Super! Je hoeft je dan niet langer zorgen te maken over een lege batterij van jouw elektrische fiets. Wij hebben namelijk gratis oplaadpunten voorzien voor deze batterijen!

Auto

Auto

Ook voor auto's hebben wij een uitgebreide parking voorzien. Deze is opgedeeld in twee delen. Een stenen parking recht voor het Groentehuisje voor deze winkelaars. Hiernaast voorzien we een parking op het gras voor de enthousiaste bezoekers van Den Hof en De Serre!

Fietsenstalling parkeergelegenheden

Onze locatie ligt naast een prachtige knooppunt route, dus Den Hof is een perfecte tussenstop! Met een hapje en een drankje laad jij je eigen batterijen op voor de resterende kilometers. Niet alleen jouw batterijen kan je bij ons opladen, maar ook die van jouw elektrische fiets! 

Je mag natuurlijk ook gewoon rechtstreeks met de fiets komen, fietsparking genoeg!

Parkeergelegenheden genoeg wanneer je met de auto komt. Parkeer je auto op het gras recht voor Den Hof en De Serre, wanneer je komt ontspannen of de Serre komt ontdekken. Plaats je auto op de parking recht voor Het Groentehuisje wanneer je verse groentjes en fruit komt kopen. Iedereen welkom! Bij iedereen, bedoelen we dus ook onze mindervaliden. Zij mogen met de auto helemaal doorrijden tot aan de Serre!

Parkeergelegenheden Den Hof
0495 57 40 86

Achteraard 5/B, 2322 Minderhout

Sluit Menu